Kyselinový profil révových vín v průběhu technologického procesu

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Kyselinový profil révových vín v průběhu technologického procesu

Show full item record

No preview available
Title: Kyselinový profil révových vín v průběhu technologického procesu
Author: Novotná Křížková, Olga
Advisor: Valášek, Pavel
Abstract: Tato diplomová práce je zaměřena na sledování kyselinového profilu révového vína v průběhu technologického procesu. V teoretické části je popsána technologie výroby révového vína se zřetelem na rozdílnosti výroby bílých, růžových a červených vín, chemické složení moštu, výsledného vína se zaměřením na organické kyseliny a stručný popis vybraných odrůd révy vinné. Dále je zde přehled metod použitých při stanovení kyselinového profilu vybraných vzorků vín. Praktická část je zaměřena na sledování kyselinového profilu v průběhu jednotlivých technologických operací v rámci celého výrobního procesu od vylisování až po lahvování hotových vín.
URI: http://hdl.handle.net/10563/28234
Date: 2014-02-10
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
novotná křížková_2014_dp.pdf 2.202Mb PDF View/Open
novotná křížková_2014_vp.pdf 109.5Kb PDF View/Open
novotná křížková_2014_op.doc 94Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account