Výroba cereálního pečiva a jeho význam ve výživě člověka

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Výroba cereálního pečiva a jeho význam ve výživě člověka

Show full item record

No preview available
Title: Výroba cereálního pečiva a jeho význam ve výživě člověka
Author: Němcová, Lenka
Advisor: Rumíšková, Marie
Abstract: Téma bakalářské práce ?výroba cereálního pečiva a jeho význam ve výživě člověka? V úvodu popisuje základní charakteristiku cereálií. A nemoci způsobené nedostatkem vlákniny. Práce je zaměřená na dostupnost a sortiment pekárenských výrobků na našem trhu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/28241
Date: 2014-02-10
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: E


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
němcová_2014_dp.pdf 1.807Mb PDF View/Open
němcová_2014_vp.doc 94Kb Microsoft Word View/Open
němcová_2014_op.doc 106Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account