Mechanické vlastnosti sýrů eidamského typu

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Mechanické vlastnosti sýrů eidamského typu

Show full item record

No preview available
Title: Mechanické vlastnosti sýrů eidamského typu
Author: Nehodová, Ivana
Advisor: Sližová, Marta
Abstract: Teoretická část práce je zaměřena na fyzikální a chemické vlastnosti mléka a složení kravského mléka. Dále je v teoretické části popsán technologický postup výroby sýrů eidamského typu. Praktická část se zabývá relaxační zkouškou, která byla použita na hodnocení texturních vlastností sýrů eidamského typu. Další ze zkoušek byla tahová zkouška. Byl studován vliv doby zrání na texturu a mechanické vlastnosti.
URI: http://hdl.handle.net/10563/28245
Date: 2014-01-10
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: C


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
nehodová_2014_dp.pdf 2.300Mb PDF View/Open
nehodová_2014_vp.doc 97.5Kb Microsoft Word View/Open
nehodová_2014_op.pdf 164.9Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account