Projekt zavedení nového produktu zaměřeného na kulinářský cestovní ruch

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Projekt zavedení nového produktu zaměřeného na kulinářský cestovní ruch

Show full item record

No preview available
Title: Projekt zavedení nového produktu zaměřeného na kulinářský cestovní ruch
Author: Tomšů, Irena
Advisor: Tučková, Zuzana
Abstract: Tématem diplomové práce je projekt zavedení nového produktu zaměřeného na kulinářský cestovní ruch. Práce je složena ze dvou částí. Teoretická část je věnována problematice cestovního ruchu a kulinářského cestovního ruchu. V úvodu praktické části je krátce pohovořeno o projektech a institucích podporujících kulinářský cestovní ruch, následuje analýza kulinářských zájezdů nabízených na českém a rakouském trhu. Součástí praktické části je marketingový výzkum. Závěr diplomové práce je věnován návrhu projektu kulinářského zájezdu, jeho kalkulaci a propagaci.
URI: http://hdl.handle.net/10563/28339
Date: 2014-02-22
Availability: Bez omezení
Department: Ústav podnikové ekonomiky
Discipline: Podniková ekonomika, specializace Ekonomika cestovního ruchu
Grade for thesis and defense: B


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
tomšů_2014_dp.pdf 2.363Mb PDF View/Open
tomšů_2014_vp.doc 130Kb Microsoft Word View/Open
tomšů_2014_op.pdf 41.07Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account