Sledování texturních změn ve vybraných partiích vyzrálého hovězího masa

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Sledování texturních změn ve vybraných partiích vyzrálého hovězího masa

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Sledování texturních změn ve vybraných partiích vyzrálého hovězího masa
Autor: Patloková, Jana
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Tato diplomová práce se zabývá vyzrálým hovězím masem. Byl sledován vliv zrání na texturometrické vlastnosti vybraných partií masa. Hodnotil se i vliv plemene a pohlaví zvířete na texturu květové špičky, vysokého a nízkého roštěnce. Texturní profilovou analýzou byly sledovány změny v tvrdosti daných partií.
URI: http://hdl.handle.net/10563/28577
Datum: 2014-01-10
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěrečné práce a její obhajoby: A 34240


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
patloková_2014_dp.pdf 1.852Mb PDF Zobrazit/otevřít
patloková_2014_vp.doc 96Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
patloková_2014_op.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet