Technologické zákroky ovlivňující biochemické změny révového vína

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Technologické zákroky ovlivňující biochemické změny révového vína

Show full item record

No preview available
Title: Technologické zákroky ovlivňující biochemické změny révového vína
Author: Svoboda, Luděk
Advisor: Fic, Vlastimil
Abstract: Bakalářská práce se zabývá technologickými zákroky ovlivňující biochemické změny révového vína. V první kapitole je shrnuta historie výroby révových vín ve světě i na našem území, dále současný stav produkce a spotřeby révových vín v České republice. Také je popsána výroba bílých, červených a růžových vín. Ve druhé kapitole jsou popsány biochemické změny révových vín během jeho výroby a zrání. Ve třetí kapitole jsou charakterizovány technologické zákroky ovlivňující biochemické změny révových vín. Ve čtvrté kapitole je dle základního rozdělení vín na tichá a šumivá popsáno jejich uchování.
URI: http://hdl.handle.net/10563/29402
Date: 2014-02-10
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defending it: C


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
svoboda_2014_dp.pdf 1.204Mb PDF View/Open
svoboda_2014_vp.doc 91.5Kb Microsoft Word View/Open
svoboda_2014_op.pdf 111.0Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account