Ochrana osobních údajů

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Ochrana osobních údajů

Show full item record

No preview available
Title: Ochrana osobních údajů
Author: Rosíková, Veronika
Advisor: Vojtěšek, Jiří
Abstract: Tato bakalářská práce se zabývá samotným vymezením pojmu osobní údaj vycházejícím ze zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Komparuje tento zákon s použitím v prostředí internetu a formuluje možné případy jeho zneužití. Obsahuje nejdůležitější pasáže a pojmy z tohoto zákona doplněné fakty dalších autorů, kteří se této problematice věnují. V praktické části jsou uvedeny výsledky ankety pro veřejnost. Hlavním účelem ankety pro veřejnost, uvedené v příloze, bylo zjistit, co si samotná veřejnost představuje pod pojmem osobní údaj a zda již má zkušenosti s jejich zneužitím. Je zde uvedeno i několik vybraných webových služeb a jejich přístup k ochraně osobních údajů. Dále jsou v této části formulovány rady, kterými by se měli řídit jak samotní uživatelé webových služeb, tak i provozovatelé.
URI: http://hdl.handle.net/10563/30134
Date: 2014-03-07
Availability: Bez omezení
Department: Ústav bezpečnostního inženýrství
Discipline: Bezpečnostní technologie, systémy a management
Grade for thesis and defense: B


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
rosíková_2014_dp.pdf 1.352Mb PDF View/Open
rosíková_2014_vp.pdf 139.9Kb PDF View/Open
rosíková_2014_op.doc 288.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account