Dodržování stravovacích norem a předpisů ve věznici

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Dodržování stravovacích norem a předpisů ve věznici

Show full item record

No preview available
Title: Dodržování stravovacích norem a předpisů ve věznici
Author: Koranda, Pavel
Advisor: Kráčmar, Stanislav
Abstract: Bakalářská práce je zaměřena na dodržování stravných norem a finančních limitů ve Vazební věznici Olomouc v rámci Vězeňské služby České republiky. Teoretická část práce se zabývá přehledem informací a poznatků o výši finančních prostředků a stravných limitů. Obsahuje podrobnější specifikaci stravovacích předpisů pro jednotlivé kategorie obviněných a odsouzených. Praktická část je založena na porovnání jídelních lístků sestavených odborným personálem oddělení logistiky s finančními limity stanovenými nařízením generálního ředitele. Analyzuje plnění finančních limitů podle jednotlivých stravovacích předpisů. Šetřením bylo zjištěno, že stanovené hodnoty finančních limitů stravy vězňů jsou čerpány rovnoměrně bez větších rozdílů od finanční stanovené náležitosti. Výjimkou jsou finanční limity bezlepkové diety a finanční limity malého přídavku pracujících. Je potřeba doporučit zvýšení finančního limitu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/30449
Date: 2014-02-10
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
koranda_2014_dp.pdf 2.114Mb PDF View/Open
koranda_2014_vp.doc 95Kb Microsoft Word View/Open
koranda_2014_op.doc 96Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account