Technologické postupy a hygienické předpisy při přípravě stravy ve vazební věznici

DSpace Repository

Language: English čeština 

Technologické postupy a hygienické předpisy při přípravě stravy ve vazební věznici

Show full item record

No preview available
Title: Technologické postupy a hygienické předpisy při přípravě stravy ve vazební věznici
Author: Veselský, Adam
Advisor: Kráčmar, Stanislav
Abstract: Bakalářská práce charakterizuje dodržování technologických postupů a hygienických předpisů při přípravě stravy ve Vazební věznici Olomouc. Teoretická část práce se zabývá přehledem obecných pravidel technologických postupů. Jejich stručnou charakteristikou a způsobem použití. Dále obsahuje přehled Přehledem legislativních zákonů a jejich výklad. V praktické části je podrobně popsán strukturní plán HACCP. Analýzou bakalářské práce bylo zjištěno, že ve Vazební věznici Olomouc jsou dodržovány technologické postupy a hygienické předpisy, proto nebylo nutné přijímat jakákoliv nápravná opatření.
URI: http://hdl.handle.net/10563/30450
Date: 2014-02-10
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B 36871


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
veselský_2014_dp.pdf 2.673Mb PDF View/Open
veselský_2014_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open
veselský_2014_op.doc 97Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account