Projekt bezlepkové pekárny

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Projekt bezlepkové pekárny

Show full item record

No preview available
Title: Projekt bezlepkové pekárny
Author: Masaříková, Michaela
Advisor: Pospíšil, Michal
Abstract: Tato práce se zabývá problematikou spojenou se zařízením potravinářského provozu, v tomto případě bezlepkovou pekárnou. Jsou zde popsány podmínky ze zákona dané, které musí splnit provozovatel. Jsou to podmínky z hlediska hygieny a legislativy pro konkrétní provoz a zaměstnance. Dále se práce zabývá problematikou spojenou s držením bezlepkové diety, jsou zde uvedeny seznamy zakázaných a povolených potravin, seznámení s onemocněním celiakie. Pak je zde popsaná pekárna Petra Blahy i s výrobky, které se v ní vyrábějí. Praktickou částí je dotazníkový průzkum týkající se kvality a dostupnosti bezlep-kového pečiva na trhu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/30567
Date: 2014-01-10
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Grade for thesis and defense: E


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
masaříková_2014_dp.pdf 2.249Mb PDF View/Open
masaříková_2014_vp.doc 97.5Kb Microsoft Word View/Open
masaříková_2014_op.doc 98Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account