Fermentační a enzymatické procesy v technologii vína

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Fermentační a enzymatické procesy v technologii vína

Show full item record

No preview available
Title: Fermentační a enzymatické procesy v technologii vína
Author: Borusík, Adam
Advisor: Valášek, Pavel
Abstract: Bakalářská práce se zabývá tradičními i novými enologickými procesy ve vinařské technologii. Hlavní část bakalářské práce pojednává o fermentačních a enzymatických procesech, jejich jednotlivých faktorech a využití enzymatických přípravků, které napomáhají z hroznů získat vysoce kvalitní víno. Poslední kapitola bakalářské práce zároveň také upozorňuje na nežádoucí procesy, které způsobují vady a nemoci vín.
URI: http://hdl.handle.net/10563/30774
Date: 2014-02-11
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: A


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
borusík_2014_dp.pdf 1.813Mb PDF View/Open
borusík_2014_vp.pdf 108.9Kb PDF View/Open
borusík_2014_op.pdf 71.04Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account