Charakteristika a technologie italské gastronomie

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Charakteristika a technologie italské gastronomie

Show full item record

No preview available
Title: Charakteristika a technologie italské gastronomie
Author: Ovčačíková, Alena
Advisor: Gál, Robert
Abstract: Cílem této práce je poukázat na jedinečnost italské gastronomie, na způsob stolování, spe-cifické potraviny, technologické postupy a také, jak tato zahraniční gastronomie ovlivňuje lidskou výživu ze zdravotního hlediska.
URI: http://hdl.handle.net/10563/30895
Date: 2014-02-11
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
ovčačíková_2014_dp.pdf 3.080Mb PDF View/Open
ovčačíková_2014_vp.doc 97Kb Microsoft Word View/Open
ovčačíková_2014_op.doc 96Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account