Laboratorní analýza svrchně kvašeného piva

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Laboratorní analýza svrchně kvašeného piva

Show full item record

No preview available
Title: Laboratorní analýza svrchně kvašeného piva
Author: Wolfová, Marcela
Advisor: Najmanová, Helena
Abstract: Tato diplomová práce se zabývá laboratorní analýzou svrchně kvašeného piva. Byla vypra-cována literární rešerše popisující technologický proces výroby svrchně kvašeného piva a mikrobiologii výroby svrchně kvašeného piva. Následuje popis provozních a laboratorních kontrol v jednotlivých fázích výroby svrchně kvašeného piva včetně popisu základních metod používaných při stanovování nejdůležitějších analytických hodnot při výrobě piva. V experimentální části byly v analyzátoru analyzovány vzorky svrchně kvašeného piva typu Wit a následně byl u těchto vzorků stanoven obsah hořkých látek.
URI: http://hdl.handle.net/10563/30896
Date: 2014-02-11
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: D


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
wolfová_2014_dp.pdf 3.405Mb PDF View/Open
wolfová_2014_vp.doc 96Kb Microsoft Word View/Open
wolfová_2014_op.doc 96.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account