Vliv biokvality potravin na jejich senzorické vlastnosti

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Vliv biokvality potravin na jejich senzorické vlastnosti

Show full item record

No preview available
Title: Vliv biokvality potravin na jejich senzorické vlastnosti
Author: Janečková, Pavla
Advisor: Zemanová, Vladimíra
Abstract: Bakalářská práce je zaměřena na srovnání senzorických vlastností vybraných potravin ekologické produkce a konvenční výroby. Bylo hodnoceno pět druhů výrobků mléko čerstvé polotučné, sýr Eidam 30 % tvs, jogurt selský ovocný, vepřová šunka 70 % a pomerančový džus 100 %. Hodnocení bylo provedeno laickou veřejností v počtu 40 osob. Závěrem práce je vyhodnocení výsledků senzorického hodnocení pomocí statistického zpracování.
URI: http://hdl.handle.net/10563/30898
Date: 2014-02-10
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
janečková_2014_dp.pdf 2.616Mb PDF View/Open
janečková_2014_vp.pdf 774.5Kb PDF View/Open
janečková_2014_op.pdf 1.114Mb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account