Alimentární onemocnění virového původu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Alimentární onemocnění virového původu

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kráčmar, Stanislav
dc.contributor.author Přikrylová, Veronika
dc.date.accessioned 2015-03-08T21:20:58Z
dc.date.available 2015-03-08T21:20:58Z
dc.date.issued 2014-02-10
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/30901
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá nemocemi, které jsou způsobeny viry a přenášeny prostřednictvím potravin. Práce popisuje způsoby přenosu na jedince, průběh nemoci a možnosti léčby. V práci jsou uvedeny zásady pro prevenci alimentárních onemocnění.
dc.format 42 s.
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject viry cs
dc.subject alimentární nákazy cs
dc.subject hygiena cs
dc.subject průjmová onemocnění cs
dc.subject prevence cs
dc.subject léčba cs
dc.subject virues en
dc.subject alimentary disease en
dc.subject hygiene en
dc.subject diarrheal disease en
dc.subject prevention en
dc.subject therapy en
dc.title Alimentární onemocnění virového původu
dc.title.alternative Alimentary Diseases of Viral Origin
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Vojtíšková, Petra
dc.date.accepted 2014-06-10
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis deals with the diseases that are caused by a virus and transmitted through food. This work describes methods to transfer the individual, course of the disease and treatment options. In work out the principles for the prevention of alimentary dinase.
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 30846
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2014-05-14


Files in this item

Files Size Format View
přikrylová_2014_dp.pdf 1.609Mb PDF View/Open
přikrylová_2014_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word View/Open
přikrylová_2014_op.doc 93Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account