Porovnání složení a výtěžnosti masa bažantů a slepic z volné přírody a z voliérového chovu

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Porovnání složení a výtěžnosti masa bažantů a slepic z volné přírody a z voliérového chovu

Show full item record

No preview available
Title: Porovnání složení a výtěžnosti masa bažantů a slepic z volné přírody a z voliérového chovu
Author: Jurková, Eva
Advisor: Gál, Robert
Abstract: Diplomová práce se zabývá masem bažantů a bažantích slepic z volné přírody a z voliérového chovu. Cílem práce je porovnání složení a výtěžnosti bažantí zvěřiny z volné přírody a voliérového chovu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/30902
Date: 2014-02-11
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: B


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
jurková_2014_dp.pdf 3.143Mb PDF View/Open
jurková_2014_vp.doc 99Kb Microsoft Word View/Open
jurková_2014_op.pdf 117.5Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account