Technologie výroby rumu

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Technologie výroby rumu

Show full item record

No preview available
Title: Technologie výroby rumu
Author: Řezníčková, Pavlína
Advisor: Mlček, Jiří
Abstract: Tato bakalářská práce se zaměřuje na popis výroby lihovin a s nimi úzce spjatý destilační proces. Dále se detailně věnuje technologii výroby rumu a surovinám, z nichž je tato lihovina vyráběna, tedy cukrové třtině a melase. Zmíněny jsou též jednotlivé země produkující rum a jeho využití v gastronomii. V práci je také srovnáván pravý rum s Tuzemákem.
URI: http://hdl.handle.net/10563/31412
Date: 2015-01-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
řezníčková_2015_dp.pdf 2.533Mb PDF View/Open None
řezníčková_2015_op.pdf 631.3Kb PDF View/Open None
řezníčková_2015_vp.pdf 621.7Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account