Modelová technologie výroby bílého vína a odrůdové rozdílnosti

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Modelová technologie výroby bílého vína a odrůdové rozdílnosti

Show full item record

No preview available
Title: Modelová technologie výroby bílého vína a odrůdové rozdílnosti
Author: Mičo, Radoslav
Advisor: Fic, Vlastimil
Abstract: Bakalářská práce se zabývá historií vína. Dále se zaměřuje na pěstování vinné révy v různých klimatických pásmech, rozepisuje se o chemickém složení hroznu a jeho vývo-jových fázích. Zaměřuje se na technologii výroby bílého vína, alkoholové kvašení. V práci se popisuje označování vína dle cukernatosti šťávy a obsahu zbytkového cukru. Blíže se seznamuje s odrůdovými rozdílnostmi Veltlínského zeleného a Sauvignon blanc.
URI: http://hdl.handle.net/10563/31594
Date: 2015-01-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: E


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
mičo_2015_dp.pdf 1.421Mb PDF View/Open None
mičo_2015_op.pdf 156.7Kb PDF View/Open None
mičo_2015_vp.pdf 629.5Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account