Využití přídatných látek při výrobě tepelně opracovaných masných výrobků

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Využití přídatných látek při výrobě tepelně opracovaných masných výrobků

Show full item record

No preview available
Title: Využití přídatných látek při výrobě tepelně opracovaných masných výrobků
Author: Krmelová, Adéla
Advisor: Gál, Robert
Abstract: Bakalářská práce je zaměřena na tepelně opracované masné výrobky, technologii jejich výroby a na zvyšování jejich údržnosti. Jsou zde popsány vybrané přídatné látky, které se při výrobě tepelně opracovaných masných výrobků používají.
URI: http://hdl.handle.net/10563/31626
Date: 2015-01-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
krmelová_2015_dp.pdf 1.483Mb PDF View/Open None
krmelová_2015_op.pdf 619.9Kb PDF View/Open None
krmelová_2015_vp.pdf 622.2Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account