Účinek reziduí po fungicidech na bakterie

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Účinek reziduí po fungicidech na bakterie

Show full item record

No preview available
Title: Účinek reziduí po fungicidech na bakterie
Author: Vrzáková, Jana
Advisor: Grossmann, Miroslav
Abstract: Zemědělská výroba používá řadu chemických prostředků na zvýšení či udržení výnosů, a také mnoho potravinářských výrobků obsahuje chemické přípravky za účelem prodloužení trvanlivosti, senzorické, nutriční, biologické a jiné hodnoty výrobků. Práce se zabývá rezidui fungicidních přípravků v potravinách a jejich účinku na citlivé bakterie. Zaměřuje se také na chování a reakci střevní mikroflóry po použití fungicidních přípravků na vybrané druhy ovoce.
URI: http://hdl.handle.net/10563/36643
Date: 2004-03-01
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
Discipline: Ekonomika a hygiena výživy
Grade for thesis and defense: C 1970


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account