Optimalizace výukových metod předmětu technologie zpracování masa v učňovském školství

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Optimalizace výukových metod předmětu technologie zpracování masa v učňovském školství

Show full item record

No preview available
Title: Optimalizace výukových metod předmětu technologie zpracování masa v učňovském školství
Author: Hýžová, Jarmila
Advisor: Rop, Otakar
Abstract: Cílem mé práce bylo zjistit, které vyučovací metody použít ve výuce předmětu technologie zpracování masa u učňovské mládeže, konkrétně v učebním oboru řezník - uzenář. Průzkum jsem prováděla na Středním odborném učilišti potravinářském Valašské Meziříčí. Přínosem této práce je nalezení pokud možno nejlépe vyhovujících vyučovacích postupů a metod a tím, zlepšit úroveň znalostí a dovedností absolventů oboru.
URI: http://hdl.handle.net/10563/3770
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav pedagogických věd
Discipline: Učitelství odborných předmětů pro SŠ
Grade for thesis and defense: B 6627


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
hýžová_2007_bp.pdfBlocked 360.7Kb PDF
hýžová_2007_vp.doc 39.5Kb Microsoft Word View/Open
hýžová_2007_op.doc 50.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account