Analýza využití marketingového mixu ve vybraném sociálním podniku

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza využití marketingového mixu ve vybraném sociálním podniku

Show simple item record

dc.contributor.advisor Barešová, Petra
dc.contributor.author Hýblová, Jesika
dc.date.accessioned 2016-11-28T11:43:11Z
dc.date.available 2016-11-28T11:43:11Z
dc.date.issued 2016-02-15
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/38234
dc.description.abstract Bakalářská práce je zaměřena na analýzu marketingového mixu restaurace Nadsklepí. Práce analyzuje využití nástrojů marketingového mixu a předkládá návrhy, které mají zefektivnit jejich využití. Data potřebná pro analýzu byla získaná přímou komunikací s vedením a metodou mystery shopping, která proběhla v dubnu 2016. Tato metoda zahrnuje techniky sběru dat jako pozorování a dotazování. Výsledky metody a závěry analýzy byly použity pro srovnání restaurace s konkurencí a také jako podklad pro zpracování SWOT analýzy. Výsledky analýz tvoří ucelený pohled na marketingový mix restaurace.
dc.format 66 s., I.
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject marketingový mix cs
dc.subject pohostinství cs
dc.subject služby cs
dc.subject mystery shopping cs
dc.subject SWOT analýza cs
dc.subject sociální podnik cs
dc.subject marketing mix en
dc.subject hospitality en
dc.subject services en
dc.subject mystery shopping en
dc.subject SWOT analysis en
dc.subject social enterprise en
dc.title Analýza využití marketingového mixu ve vybraném sociálním podniku
dc.title.alternative The Analysis of the Utilisation of the Marketing Mix in the Selected Social Enterprise
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Bejtkovský, Jiří
dc.date.accepted 2016-06-07
dc.description.abstract-translated Bachelor thesis is focused on the analysis of the marketing mix in the restaurant Nadsklepí. The thesis analyses the utilisation of the instruments of the marketing mix and submits proposals for more effective utilisation. Information necessary for the analysis were received via direct communication with management and the method of mystery shopping, which took place in April 2016. This methods includes techniques of data collection as observation and questioning. Results of the methods and conclusions of the analysis were used to compare with competitors and were used for SWOT analysis. Results of the analysis provide compact view of the marketing mix of the restaurant.
dc.description.department Ústav managementu a marketingu
dc.thesis.degree-discipline Management a ekonomika cs
dc.thesis.degree-discipline Management and Economics Specialization: Enterprise Management and Economics en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 43295
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2016-05-16


Files in this item

Files Size Format View Description
hýblová_2016_dp.pdf 1.784Mb PDF View/Open None
hýblová_2016_op.docx 27.26Kb Unknown View/Open None
hýblová_2016_vp.docx 22.17Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account