Analýza franchisingu v oblasti gastronomie

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza franchisingu v oblasti gastronomie

Show full item record

No preview available
Title: Analýza franchisingu v oblasti gastronomie
Author: Ryšavá, Adéla
Advisor: Kozák, Vratislav
Abstract: Bakalářská práce seznamuje čtenáře s problematikou vztahu mezi franchisorem a franchi-santem. V teoretické části se věnuje literární rešerši na téma franchisového podnikání a vztahy mezi podnikateli. Na teoretickou část navazuje část praktická, která ukazuje současný obraz tohoto trhu na území České republiky. Na základě této analýzy jsou posléze uvedené návrhy na lepší vznik a udržení takového vztahu. Tyto návrhy jsou na závěr podrobeny nákladové, časové a rizikové analýze.
URI: http://hdl.handle.net/10563/38656
Date: 2016-02-15
Availability: Bez omezení
Department: Ústav managementu a marketingu
Discipline: Management a ekonomika
Grade for thesis and defense: D 39603


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
ryšavá_2016_dp.pdf 2.652Mb PDF View/Open None
ryšavá_2016_op.docx 22.18Kb Unknown View/Open None
ryšavá_2016_vp.docx 21.85Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account