Řízení rizik v potravinářském průmyslu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Řízení rizik v potravinářském průmyslu

Show simple item record

dc.contributor.advisor Tomaštík, Marek
dc.contributor.author Čermáková, Michaela
dc.date.accessioned 2016-11-28T12:37:41Z
dc.date.available 2016-11-28T12:37:41Z
dc.date.issued 2016-02-05
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/38829
dc.description.abstract Předmětem této bakalářské práce "Řízení rizik v potravinářském průmyslu" je popsat a zhodnotit současný stav existujících rizik ve zvoleném potravinářském podniku. Na začátku bakalářské práce se věnuji pojmům jako je riziko, řízení rizik a potravinářský průmysl,jež se staly klíčovými slovy při psaní bakalářské práce. V praktické části se zabývám představením samotného podniku, ve kterém jsem se rozhodla uplatnit vybrané metody analýzy rizik v průběhu různých pracovních činností. Výsledkem je zhodnocení všech zjištěných rizik či odchylek od bezpečného stavu a návrh opatření k jejich zamezení nebo alespoň k jejich snížení.
dc.format 65 s.
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Riziko cs
dc.subject řízení rizik cs
dc.subject potravinářský průmysl cs
dc.subject Risk en
dc.subject risk management en
dc.subject food industry en
dc.title Řízení rizik v potravinářském průmyslu
dc.title.alternative Risk Management in the Food Industry
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Heinzová, Romana
dc.date.accepted 2016-06-13
dc.description.abstract-translated In the Bachelor thesis with the title "Risk Management in the Food Industry" the author describes and evaluates the current state of existing risks in a particular food company. The theoretical background chapter is devoted to concepts such as risk, risk management and food industry, which have become the keywords of this thesis. The subsequent practical part deals with the introduction to the chosen company, for which the author decided to apply some of the methods of risk analysis during various work activities within the company. In the conclusion all identified risks and deviations from safe conditions as well as proposals for risk elimination or at least for risk reduction are mentioned.
dc.description.department Ústav krizového řízení
dc.thesis.degree-discipline Ovládání rizik cs
dc.thesis.degree-discipline Risk Control en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Procesní inženýrství cs
dc.thesis.degree-program Process Engineering en
dc.identifier.stag 43982
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2016-05-06


Files in this item

Files Size Format View Description
čermáková_2016_dp.pdf 711.8Kb PDF View/Open None
čermáková_2016_op.pdf 165.0Kb PDF View/Open None
čermáková_2016_vp.pdf 164.3Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account