Tvořivost učitele ve výuce předmětu Informatika v 1.roč. 4-letého gymnázia (využití předmětu Informatika v mezipředmětových vztazích)

DSpace Repository

Language: English čeština 

Tvořivost učitele ve výuce předmětu Informatika v 1.roč. 4-letého gymnázia (využití předmětu Informatika v mezipředmětových vztazích)

Show full item record

No preview available
Title: Tvořivost učitele ve výuce předmětu Informatika v 1.roč. 4-letého gymnázia (využití předmětu Informatika v mezipředmětových vztazích)
Author: Chludová, Eva
Advisor: Kašpárková, Svatava
Abstract: Práce se zabývá reformou školství, jejím průběhem a přístupy k vyučování, ke kterým reforma inklinuje. Dále práce podrobně rozebírá jednotlivé kurikulární dokumenty - Národní program vzdělávání, Rámcový vzdělávací program a Školní vzdělávací program, jejich náplň a obsah se zaměřením na gymnaziální vzdělávání. Čtenář této práce se seznámí s problematikou mezipředmětových vztahů a pojmem tvořivost. V části o projektovém vyučování jsou popsány jeho výhody a je zde zmínka o mezinárodním projektu Tvořivá informatika. Praktická část uvádí náměty na projekty určené pro práci se žáky 1.ročníku čtyřletého gymnázia s využitím tvořivosti a také mezipředmětových vztahů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/3886
Date: 2007-06-08
Availability: Bez omezení
Department: Ústav automatizace a řídicí techniky
Discipline: Učitelství informatiky pro základní a střední školy
Grade for thesis and defense: A 6126


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
chludová_2007_dp.pdf 1.098Mb PDF View/Open
chludová_2007_vp.doc 296Kb Microsoft Word View/Open
chludová_2007_op.doc 51Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account