Subtropické a tropické ovoce a jeho použití v gastronomii

DSpace Repository

Language: English čeština 

Subtropické a tropické ovoce a jeho použití v gastronomii

Show full item record

No preview available
Title: Subtropické a tropické ovoce a jeho použití v gastronomii
Author: Semotam, David
Advisor: Mlček, Jiří
Abstract: Cílem bakalářské práce je seznámit čtenáře s všeobecnou charakteristikou subtropického a tropického ovoce, prezentovat jeho využití v gastronomii a pomocí senzorické analýzy o něm vytvořit všeobecný obraz. V teoretické části práce jsou prezentovány vybrané druhy ovoce, které jsou následně detailněji probrány. U každého z nich je psána základní charakteristika, způsob pěstování, teoretické poznatky, empirické znalosti autora, dělení a gastronomické využití. Praktická část je zaměřena na senzorickou analýzu vybraných druhů ovoce a přibližuje problematiku hodnocení organoleptických vlastností. Bakalářská práce na téma subtropické, tropické plody a jejich využití v gastronomii je určena nejen pro studenty a akademické pracovníky, ale i pro širokou veřejnost a jako vhodné doplnění obsáhlého tématu ovoce tropů a subtropů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/39418
Date: 2017-02-03
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B 41741


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
semotam_2017_dp.pdf 4.504Mb PDF View/Open None
semotam_2017_op.pdf 116.6Kb PDF View/Open None
semotam_2017_vp.pdf 106.1Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account