Možnosti náhrady NaCl v masných výrobcích

DSpace Repository

Language: English čeština 

Možnosti náhrady NaCl v masných výrobcích

Show full item record

No preview available
Title: Možnosti náhrady NaCl v masných výrobcích
Author: Kaloda, Pavel
Advisor: Gál, Robert
Abstract: Bakalářská práce se zabývá chemickým složením masa, masných výrobků a jejich technologickými vlastnostmi. Především se zabývá aplikací chloridu sodného v masné výrobě, zdravotními aspekty vyplývající z nadměrného příjmu sodíku a možnostmi jeho náhrady v masné výrobě.
URI: http://hdl.handle.net/10563/40567
Date: 2017-02-03
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: C 46297


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
kaloda_2017_dp.pdf 806.3Kb PDF View/Open None
kaloda_2017_op.pdf 625.1Kb PDF View/Open None
kaloda_2017_vp.pdf 644.6Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account