Potravinářský a zdravotní význam houby Ganoderma Lucidum

DSpace Repository

Language: English čeština 

Potravinářský a zdravotní význam houby Ganoderma Lucidum

Show full item record

No preview available
Title: Potravinářský a zdravotní význam houby Ganoderma Lucidum
Author: Švihelová, Romana
Advisor: Mlček, Jiří
Abstract: Tato bakalářská práce je zaměřena na vyšší houby u kterých jsou prokázané zdravé účinky na lidský organismus. K nim patří houba Leskolorka lesklá, u které byly prokázány pozitivní účinky na imunitní systém člověka. Má antioxidační, antibakteriální účinky a je používána v tradiční čínské medicíně na léčbu chorob a fyziologických onemocnění.
URI: http://hdl.handle.net/10563/40632
Date: 2017-02-03
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: D 46432


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
švihelová_2017_dp.pdf 2.097Mb PDF View/Open None
švihelová_2017_op.pdf 551.2Kb PDF View/Open None
švihelová_2017_vp.pdf 106.7Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account