Změny v potravinové legislativě po vstupu ČR do EU

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Změny v potravinové legislativě po vstupu ČR do EU

Show simple item record

dc.contributor.advisor Severová, Marta cs
dc.contributor.author Jančárová, Martina cs
dc.date.accessioned 2010-07-15T12:51:54Z
dc.date.available 2010-07-15T12:51:54Z
dc.date.issued 2007-06-04 cs
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/4072
dc.description.abstract Tématem této práce je shrnout změny v potravinářské legislativě, které nastaly po vstupu České republiky do Evropské unie a také porovnat zkušenosti provozovatelů potravinářskách podniků se zaváděním těchto změn do praxe. Dalším bodem práce je podrobný popis systému kritických kontrolních bodů (HACCP) a způsoby jeho zavádění v tzv. malých potravinářských podnicích. Závěr práce se zabývá možnými způsoby kontaminace potravin. cs
dc.format 50 s cs
dc.format.extent 830745 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně cs
dc.rights Bez omezení cs
dc.subject hygienický balíček cs
dc.subject kritické kontrolní body cs
dc.subject princip flexibility cs
dc.subject malé potravinářské podniky cs
dc.subject kontaminace potravin cs
dc.subject hygienic packet en
dc.subject critical control points en
dc.subject principle of flexibility en
dc.subject small food enterprises en
dc.subject food contamination en
dc.title Změny v potravinové legislativě po vstupu ČR do EU cs
dc.title.alternative Changes in Czech food legislation after the entrance to the EU en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Hrabě, Jan cs
dc.date.accepted 2007-06-20 cs
dc.description.abstract-translated The aim of this thesis is to summarize changes in Czech food legislation after the entrance to the EU. The work is also focused on the attitude of food companies with putting these changes into practice. The second part of this thesis deals with detailed description of the critical control points system (HACCP) and methods of its aplication on small food enterprises. The end of this work is focused on possibilities of food contamination. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 5278
dc.date.assigned 2007-01-08 cs
utb.result.grade B
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
jančárová_2007_bp.pdf 811.2Kb PDF View/Open
jančárová_2007_vp.doc 37.5Kb Microsoft Word View/Open
jančárová_2007_op.doc 46.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account