Možnosti využití minerálních látek ve výživě člověka

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Možnosti využití minerálních látek ve výživě člověka

Show full item record

No preview available
Title: Možnosti využití minerálních látek ve výživě člověka
Author: Havalová, Darina
Advisor: Černíková, Michaela
Abstract: Předmětem bakalářské práce je téma minerálních látek se zaměřením na význam, zdroje, vstřebávání a analýzu. Výsledkem práce je přehled základních charakteristik minerálních látek (sodík, draslík, chlor, hořčík, vápník, fosfor, síra), informace o jejich významu a poukázání na účinky, jejichž působením v lidském organismu se stávají jeho nezbytnou složkou.
URI: http://hdl.handle.net/10563/4086
Date: 2007-06-04
Availability: Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 04.06.2017
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 5272


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
havalová_2007_bp.pdfBlocked 1.506Mb PDF View/Open
havalová_2007_vp.doc 36Kb Microsoft Word View/Open
havalová_2007_op.doc 42Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account