Aplikace principů bezpečnosti potravin v pohostinské provozovně

DSpace Repository

Language: English čeština 

Aplikace principů bezpečnosti potravin v pohostinské provozovně

Show simple item record

dc.contributor.advisor Valášek, Pavel
dc.contributor.author Wunderlichová, Barbora
dc.date.accessioned 2017-07-03T09:16:17Z
dc.date.available 2017-07-03T09:16:17Z
dc.date.issued 2017-02-03
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/41459
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá aplikací principů bezpečnosti potravin v pohostinské provozovně. V teoretické části práce jsou vymezeny základní pojmy z oblasti kontroly a bezpečnosti potravin, jsou zde kategorizovány jednotlivé druhy provozoven a následně vymezen legislativní rámec hygienických požadavků na provozovnu. Cílem práce je, na základě analýzy a zhodnocení rizik v dané provozovně, implementovat systém HACCP.
dc.format 67 s. (74 736 znaků)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject pohostinství cs
dc.subject potravina cs
dc.subject bezpečnost cs
dc.subject kontrola cs
dc.subject hygiena cs
dc.subject HAACP cs
dc.subject catering en
dc.subject foodstuff en
dc.subject safety en
dc.subject control en
dc.subject hygiene en
dc.subject HACCP en
dc.title Aplikace principů bezpečnosti potravin v pohostinské provozovně
dc.title.alternative The Use of Food Safety Requirements at Catering Estabilishments
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Mauer, Pavel
dc.date.accepted 2017-06-06
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis deals with application of food safety principles in a specific catering establishment. Theoretical part of the thesis defines the basic concepts of control and food safety. In bachelor thesis are classified an individual types of establishments and subsequently is defined legislative framework of hygiene requirements on the catering establishment. The main aim of the work is based on risks assessment in specific catering establishment and subsequent implementation of HACCP system.
dc.description.department Ústav environmentální bezpečnosti
dc.thesis.degree-discipline Řízení environmentálních rizik cs
dc.thesis.degree-discipline Environmental Risk Management en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Bezpečnost společnosti cs
dc.thesis.degree-program Security of Society en
dc.identifier.stag 47626
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2017-05-15
local.subject restaurace cs
local.subject bezpečnost potravin cs
local.subject restaurants en
local.subject food safety en


Files in this item

Files Size Format View Description
wunderlichová_2017_dp.pdf 2.865Mb PDF View/Open None
wunderlichová_2017_op.pdf 192.9Kb PDF View/Open None
wunderlichová_2017_vp.pdf 45.45Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account