Průmyslové zpracování vajec a využití vaječných hmot do potravinářské výroby

DSpace Repository

Language: English čeština 

Průmyslové zpracování vajec a využití vaječných hmot do potravinářské výroby

Show full item record

No preview available
Title: Průmyslové zpracování vajec a využití vaječných hmot do potravinářské výroby
Author: Pirunčíková, Markéta
Advisor: Gál, Robert
Abstract: Bakalářská práce se zabývá vejci a jejich zpracováním na vaječné hmoty, které se využívají v potravinářském průmyslu a gastronomii. První část práce se zaměřuje na chemické složení vejce a jeho základní vlastnosti. Druhá část se zabývá problematikou průmyslového zpracovávání vajec na vaječné hmoty a využitím těchto vaječných hmot v průmyslu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42059
Date: 2018-02-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 49733


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
pirunčíková_2018_dp.pdf 5.523Mb PDF View/Open None
pirunčíková_2018_op.pdf 625.6Kb PDF View/Open None
pirunčíková_2018_vp.pdf 621.3Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account