A Business Plan for the Plant Based Bistro New Leaf

DSpace Repository

Language: English čeština 

A Business Plan for the Plant Based Bistro New Leaf

Show simple item record

dc.contributor.advisor Virglerová, Zuzana
dc.contributor.author Mičulková, Petra
dc.date.accessioned 2019-07-04T09:11:09Z
dc.date.available 2019-07-04T09:11:09Z
dc.date.issued 2018-11-09
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/45014
dc.description.abstract Hlavním cílem této bakalářské práce je vytvoření podnikatelského záměru pro rostlinné bistro s názvem New Leaf. Práce je strukturovaná na dvě části, teoretickou a praktickou. Teoretická část vymezuje pojmy nezbytné k pochopení podstaty podnikání a založení podniku. Dále se práce v teoretické části zabývá samotnou strukturou podnikatelského záměru. Praktická část obsahuje podnikatelský záměr pro rostlinné bistro a čerpá informace obsažené v teoretické části. Cílem bakalářské práce je tedy vytvoření nového podnikatelského záměru a zjistit, zdali by byl tento podnik ziskový, bude-li čelit všem rizikům, které podnikání může přinést.
dc.format 76
dc.language.iso en
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject podnikání cs
dc.subject podnikatelský záměr cs
dc.subject rostlinná strava cs
dc.subject konkurence cs
dc.subject analýza cs
dc.subject potenciální zákazníci cs
dc.subject finanční plán cs
dc.subject entrepreneurship en
dc.subject business plan en
dc.subject plant-based food en
dc.subject competition en
dc.subject analysis en
dc.subject potential customers en
dc.subject financial plan en
dc.title A Business Plan for the Plant Based Bistro New Leaf
dc.title.alternative A Business Plan for the Plant Based Bistro New Leaf
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Bejtkovský, Jiří
dc.date.accepted 2019-06-13
dc.description.abstract-translated A main purpose of this bachelor's thesis is to create a business plan for a plant-based bistro called New Leaf. The thesis is divided into two parts: a theory and an analysis. The theoretical part defines terms which are necessary for understanding an entrepreneurship and a setting up a business. Furthermore, the theory deals with a structure of the business plan. The analysis consists of the business plan for the plant-based bistro and a source of information is the theory. An aim of this bachelor's thesis is to create a new business plan and try to determine whether the bistro could be profitable with all possible risks considered.
dc.description.department Ústav moderních jazyků a literatur
dc.thesis.degree-discipline Anglický jazyk pro manažerskou praxi cs
dc.thesis.degree-discipline English for Business Administration en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Filologie cs
dc.thesis.degree-program Philology en
dc.identifier.stag 52459
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2019-05-02
local.subject podnikatelské plány cs
local.subject restaurace cs
local.subject vegetariánská jídla cs
local.subject business planning en
local.subject restaurants en
local.subject vegetarian cookery en


Files in this item

Files Size Format View Description
mičulková_2019_dp.pdf 3.558Mb PDF View/Open None
mičulková_2019_op.doc 81.5Kb Unknown View/Open None
mičulková_2019_vp.doc 49Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account