Využití informací podnikového informačního systému pro řízení, plánování a controlling firmy Středomoravská vodárenská, a.s.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití informací podnikového informačního systému pro řízení, plánování a controlling firmy Středomoravská vodárenská, a.s.

Show full item record

No preview available
Title: Využití informací podnikového informačního systému pro řízení, plánování a controlling firmy Středomoravská vodárenská, a.s.
Author: Hlochová, Petra
Advisor: Otrusinová, Milana
Abstract: Tato bakalářská práce se zabývá podnikovým informačním systémem pro řízení, plánování a controlling firmy Středomoravská vodárenská, a.s. Olomouc. V teoretické části jsou využity poznatky z odborné literatury vztahující se k mému tématu. V praktické části je provedena analýza informací podnikového informačního systému, které firma Středomoravská vodáren-ská, a.s. používá pro řízení, plánování a controlling. Dále je v práci popsán tok dat, některé ukazatele finanční analýzy jako příklad pro využití účetních informací pro finanční řízení a SWOT analýza pro zhodnocení silných a slabých stránek, hrozeb a příležitostí informačního podnikového systému. Závěrem je provedeno zhodnocení podnikového informačního systému a navrženo doporučení pro zlepšení využití tohoto informačního systému pro řízení, plánování a controlling.
URI: http://hdl.handle.net/10563/4584
Date: 2007-05-18
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav financí a účetnictví
Discipline: Management a ekonomika
Grade for thesis and defense: D 5996


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
hlochová_2007_bp.pdfBlocked 5.017Mb PDF
hlochová_2007_vp.doc 53.5Kb Microsoft Word View/Open
hlochová_2007_op.doc 68.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account