Problematika geneticky modifikovaných surovin a potravin.

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Problematika geneticky modifikovaných surovin a potravin.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Mišurcová, Ladislava cs
dc.contributor.author Samek, Dušan cs
dc.date.accessioned 2010-07-15T22:37:59Z
dc.date.available 2010-07-15T22:37:59Z
dc.date.issued 2007-06-04 cs
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/4590
dc.description.abstract Ve své bakalářské práci se zabývám problematikou geneticky modifikovaných surovin a potravin. Práce je rozčleněna na čtyři hlavní kapitoly, které se týkají legislativy GMO, genového inženýrství, možnostmi využití GMO a problematiky toxicity a bezpečnosti GM plodin z hlediska výživy. Pro tuto práci jsou stěžejní oblasti, které se zabývají způsobem přípravy a možnostmi využití geneticky modifikovaných organismů. cs
dc.format 59 s. cs
dc.format.extent 4141619 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně cs
dc.rights Pouze v rámci univerzity cs
dc.subject genetická modifikace cs
dc.subject potravinová bezpečnost cs
dc.subject GMO cs
dc.subject GMM cs
dc.subject GM plodiny cs
dc.subject GM potraviny cs
dc.subject polymerásová řetězová reakce PCR cs
dc.subject genetic modification en
dc.subject food safety en
dc.subject GMO en
dc.subject GMM en
dc.subject GM foods en
dc.subject GM food en
dc.subject polymerase chain reaction PCR en
dc.title Problematika geneticky modifikovaných surovin a potravin. cs
dc.title.alternative Problems concering genetically modificated organism and food. en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Buňková, Leona cs
dc.date.accepted 2007-06-22 cs
dc.description.abstract-translated I deal with problems concering genetically modificated organisms and food in my bachelor work. The work is divided into four main parts: legislature of GMO, genetical engineering, possible GMO applications and GM product safety and toxicity from the nutrition point of view. The areas which deal with preparation and possible applications of genetically modi-ficated organisms are pivotal for this work. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 5425
dc.date.assigned 2007-01-08 cs
utb.result.grade A
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
samek_2007_bp.pdfBlocked 3.949Mb PDF View/Open
samek_2007_vp.doc 45Kb Microsoft Word View/Open
samek_2007_op.doc 56Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account