Sledování technologických vlastností u játrových paštik s přídavkem furceralanu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Sledování technologických vlastností u játrových paštik s přídavkem furceralanu

Show full item record

No preview available
Title: Sledování technologických vlastností u játrových paštik s přídavkem furceralanu
Author: Štefunko, František
Advisor: Gál, Robert
Abstract: Bakalářská práce se zabývá možnostmi přídavku furcelaranu a karagenanu do masných výrobků, v tomto případě drůbežích játrovek. Za účelem zlepšení textury a reometrických vlastností paštiky. Vliv hydrokoloidů je testován instrumentálně. Karagenan a furcelaran byl přidáván v různých hmotnostních procentech. Z měření a získaných hodnot texturního profilu a reometrie se zvolí nejvhodnější procento přídavku hydrokoloidů v jemně mělněných tepelně opracovaných masných výrobcích.
URI: http://hdl.handle.net/10563/47189
Date: 2020-12-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B 59422


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
štefunko_2021_dp.pdf 2.963Mb PDF View/Open None
štefunko_2021_op.pdf 860.3Kb PDF View/Open None
štefunko_2021_vp.pdf 535.2Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account