Projekt založení společnosti v oblasti gastronomie

DSpace Repository

Language: English čeština 

Projekt založení společnosti v oblasti gastronomie

Show full item record

No preview available
Title: Projekt založení společnosti v oblasti gastronomie
Author: Jančík, Martin
Advisor: Papadaki, Šárka
Abstract: Hlavním cílem této diplomové práce je zpracovat projekt založení společnosti s ručením omezeným v oblasti gastronomie. Teoretická část této práce je zaměřena na základní informace o podnikání a charakterizuje právní formy podnikání v České republice. Detailně se věnuje založení společnosti s ručením omezeným a popisuje strukturu podnikatelského plánu. Praktická část této práce se zabývá analýzou současných trendů v gastronomii, analýzou trhu a podnikatelským plánem. Tento podnikatelský plán se primárně soustřeďuje na zpracování projektového plánu restaurace, marketingového plánu a analýze rizik. V rámci tohoto plánu je také sestaven finanční plán.
URI: http://hdl.handle.net/10563/47453
Date: 2020-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav podnikové ekonomiky
Discipline: Podniková ekonomika
Grade for thesis and defense: A 52118


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
jančík_2020_dp.pdf 5.479Mb PDF View/Open None
jančík_2020_op.docx 24.98Kb Unknown View/Open None
jančík_2020_vp.docx 26.68Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account