Oblast využití sóji pro lidskou výživu

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Oblast využití sóji pro lidskou výživu

Show full item record

No preview available
Title: Oblast využití sóji pro lidskou výživu
Author: Klčovská, Pavlína
Advisor: Mišurcová, Ladislava
Abstract: Ve své bakalářské práci se zabývám využitím sóji v lidské výživě. Mým cílem bylo zpra-covat literární rešerši o této rostlině. Je zde popsána historie objevování a zkoumání, popis samotné rostliny, její produkce a zpracování, dále složení sóji, zastoupení nenasycených mastných kyselin a vlákniny. V dalších kapitolách jsou nastíněny výhody používání sóji i sójových výrobků v našich kuchyních a také jejich blahodárné působení na lidské zdraví.
URI: http://hdl.handle.net/10563/4841
Date: 2007-06-04
Availability: Práce není přístupná
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 5392


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
klčovská_2007_bp.pdfBlocked 990.9Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account