Možnosti využití raw stravy v gastronomii

DSpace Repository

Language: English čeština 

Možnosti využití raw stravy v gastronomii

Show full item record

No preview available
Title: Možnosti využití raw stravy v gastronomii
Author: Zvonková, Magdaléna
Advisor: Velichová, Helena
Abstract: Předložená bakalářská práce je zaměřena na raw food dietu obecně a její využití v gastronomii. Cílem teoretické části je definovat raw food dietu, charakterizovat běžně konzumované potraviny při dodržování této diety a poskytuje stručný přehled historie této diety založené na konzumaci syrové stravy. Jsou zde zmíněny jak pozitivní účinky této stravy na lidské zdraví, tak potenciální zdravotní rizika způsobená minimálně tepelně upravených potravin. Hlavním záměrem této práce je provést průzkum trhu pro otevření nového raw food podniku pomocí dvou dotazníkových šetření. Výsledky uvedené v praktické části této práce ukazují, že o otevření nového stravovacího zařízení věnujícího se raw food by mohl být zájem.
URI: http://hdl.handle.net/10563/48652
Date: 2020-02-03
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: A 55366


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
zvonková_2020_dp.zip 136.4Kb application/zip View/Open None
zvonková_2020_op.pdf 832.1Kb PDF View/Open None
zvonková_2020_vp.pdf 276.8Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account