Hmotnostní ztráty při technologických úpravách vepřového masa

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Hmotnostní ztráty při technologických úpravách vepřového masa

Show full item record

No preview available
Title: Hmotnostní ztráty při technologických úpravách vepřového masa
Author: Novotná, Tereza
Advisor: Gál, Robert
Abstract: Tato bakalářská práce se zabývá hmotnostními ztrátami, které vznikají během různých metod technologického opracování vepřového masa. Úvodní část je zaměřena na chemické složení masa a jeho technologické vlastnosti. Druhá část se zabývá použitím různých metod tepelného opracování, kdy pomocí různých autorů, kteří tuto problematiku studovali, byly zjištěny hmotnostní úbytky, které vznikají během tepelných úpravách vepřového masa. Během opracování nedochází pouze k úbytkům hmotnosti, ale také k nutričním ztrátám, které jsou nevyhnutelné.
URI: http://hdl.handle.net/10563/49172
Date: 2020-02-17
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 56333


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
novotná_2020_dp.pdf 1.111Mb PDF View/Open None
novotná_2020_op.pdf 835.5Kb PDF View/Open None
novotná_2020_vp.pdf 882.6Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account