Zpracování ryb a rybích výrobků

DSpace Repository

Language: English čeština 

Zpracování ryb a rybích výrobků

Show simple item record

dc.contributor.advisor Pachlová, Vendula
dc.contributor.author Pobořilová, Nikola
dc.date.accessioned 2022-07-15T09:23:03Z
dc.date.available 2022-07-15T09:23:03Z
dc.date.issued 2021-12-31
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/50548
dc.description.abstract Ryby patří mezi velkou početnou skupinu živočichů a jejich rozdělení je velice rozmanité, jak podle chemických, tak fyzických vlastnostech. Jejich využití je různorodé a mohou se opracovávat nejrůznějšími způsoby. Podle využité metodiky opracování má konečný výrobek dané vlastnosti a potřebné způsoby uchovávání. Tato práce se zaměřuje především na zmrazené ryby, ale také na konzervované, uzené a výrobky z ryb jako jsou fermentované rybí produkty, surimi a rybí olej.
dc.format 39 s.
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject ryba cs
dc.subject produkty z ryb cs
dc.subject zpracování ryb cs
dc.subject popis ryb cs
dc.subject fish en
dc.subject fish products en
dc.subject fish processing en
dc.subject description of fish en
dc.title Zpracování ryb a rybích výrobků
dc.title.alternative Processing of Fish and Fish Products
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Šenkýřová, Jana
dc.date.accepted 2022-06-16
dc.description.abstract-translated Fish belongs to a large group of animals and their division is very diverse, according to both chemicals and physical properties. Their use is varied and they can be processed in different ways. According to the used processing methodology, the final product has the given properties and the necessary storage methods. This work focuses mainly on frozen fish products, but also canned, smoked and fish products such as fermented fish products, surimi and fish oil.
dc.description.department Ústav technologie potravin
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.identifier.stag 59717
dc.date.submitted 2022-05-19


Files in this item

Files Size Format View Description
pobořilová_2022_dp.pdf 846.9Kb PDF View/Open None
pobořilová_2022_op.pdf 837.2Kb PDF View/Open None
pobořilová_2022_vp.pdf 830.6Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account