Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru

Show full item record

No preview available
Title: Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru
Author: Jagošová, Dobroslava
Advisor: Šefčík, Vladimír
Abstract: Tato bakalářská práce pojednává o tom, jak důležité je místo, úloha hygieny a technologie ptravin v podnikatelském záměru restauračního zařízení. Dozvíme se také co všechno je nutné vykonat, když chceme začít podnikat v gastronomické činnosti, a také s čím musí živnostník při zahájení činnosti, ale i v průběhu činnosti počítat. Veškeré informace budou uvedeny na konkrétním přídadu již existující firmy.
URI: http://hdl.handle.net/10563/506
Date: 2006-09-04
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: D


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
jagošová_2006_bp.pdf 1.608Mb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account