Plán cvičení zásahu složek integrovaného záchranného systému České republiky na Fakultě logistiky a krizového řízení při ohrožení "aktivním střelcem"

DSpace Repository

Language: English čeština 

Plán cvičení zásahu složek integrovaného záchranného systému České republiky na Fakultě logistiky a krizového řízení při ohrožení "aktivním střelcem"

Show full item record

No preview available
Title: Plán cvičení zásahu složek integrovaného záchranného systému České republiky na Fakultě logistiky a krizového řízení při ohrožení "aktivním střelcem"
Author: Korvas, Pavel
Advisor: Tomaštík, Marek
Abstract: Diplomová práce řeší útok aktivního střelce. Cílem je seznámit studenty se strategií "UTÍKEJ - SCHOVEJ SE - BOJUJ", připravit plán cvičení a následně zrealizovat cvičení složek integrovaného záchranného systému České republiky na Fakultě logistiky a krizového řízení při ohrožení aktivním střelcem v souladu s katalogovým souborem - typová činnost složek integrovaného záchranného systému při společném zásahu STČ 14/IZS AMOK - útok aktivního střelce. V teoretické části jsou definovány základní pojmy aktivní střelec, integrovaný záchranný systém, jeho základní složky a měkké cíle. V praktické části jsou popsány činnosti prvosledových hlídek, materiální vybavení a účel jejich vzniku. Stěžejní částí je plán cvičení. K analýze rizik jsou použity analytické metody Check List Analysis (CLA) a z ní vycházející metoda What-if. V závěru je informační leták se strategií "U - S - B".
URI: http://hdl.handle.net/10563/51048
Date: 2021-12-01
Availability: Bez omezení
Department: Ústav krizového řízení
Discipline: Rizikové inženýrství


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
korvas_2022_dp.pdf 8.885Mb PDF View/Open None
korvas_2022_op.pdf 232Kb PDF View/Open None
korvas_2022_vp.pdf 133.8Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account