Výroba sušených mléčných produktů a jejich vlastnosti

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Výroba sušených mléčných produktů a jejich vlastnosti

Show simple item record

dc.contributor.advisor Hrabě, Jan cs
dc.contributor.author Večeřová, Karolína cs
dc.date.accessioned 2010-07-16T09:34:07Z
dc.date.available 2010-07-16T09:34:07Z
dc.date.issued 2008-08-06 cs
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/5107
dc.description.abstract Cílem této bakalářské práce je charakterizovat principy výroby sušených mléčných produktů. V první části práce je popsáno chemické složení kravského mléka určeného pro výrobu sušených mléčných produktů.V práci je dále popsaná technologie výroby sušených mléčných produktů a jakostní změny jednotlivých složek mléka v průběhu technologického zpracování a skladování. cs
dc.format 48 s. cs
dc.format.extent 1188144 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně cs
dc.rights Práce není přístupná cs
dc.subject Sušené mléko cs
dc.subject válcové sušení cs
dc.subject sprayové sušení cs
dc.subject Powdered milk en
dc.subject roller drying en
dc.subject spray drying en
dc.title Výroba sušených mléčných produktů a jejich vlastnosti cs
dc.title.alternative Production of dried dairy products and their properties en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Kráčmar, Stanislav cs
dc.date.accepted 2008-09-02 cs
dc.description.abstract-translated The aim of this bachelor thesis is to describe the principles of manufacturing dried milk products. In the first part is defined chemical constitution of cow milk which is intended for fabrication of dried milk products. There is also described the technology of production dried milk products and changes of quality of single components of milk during the technological elaboration and stocking. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 7770
dc.date.assigned 2007-11-21 cs
utb.result.grade B
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
večeřová_2008_bp.pdfBlocked 1.133Mb PDF View/Open
večeřová_2008_vp.doc 47Kb Microsoft Word View/Open
večeřová_2008_op.doc 32.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account