Management rizik ve výrobním podniku

DSpace Repository

Language: English čeština 

Management rizik ve výrobním podniku

Show full item record

No preview available
Title: Management rizik ve výrobním podniku
Author: Zapletal, Jan
Advisor: Konečný, Jiří
Abstract: Cílem této práce je zpracování příručky systému HACCP pro výrobní potravinářský podnik KRAJAN CZECH s.r.o. V teoretické části jsou zpracovány základní pojmy a terminologie k problematice managementu rizik a rizik v potravinářství. Výrobní podnik je představen v praktické části. Následně jsou zakresleny hlavní výrobní procesy. Za pomocí metody PNH jsou zjištěny kontrolní body ve výrobním procesu. Po aplikaci metody HAZOP je sestavena příručka systému HACCP.
URI: http://hdl.handle.net/10563/52535
Date: 2021-12-01
Availability: Bez omezení
Department: Ústav logistiky
Discipline: Bezpečnost logistických systémů


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
zapletal_2022_dp.pdf 3.257Mb PDF View/Open None
zapletal_2022_op.pdf 164.9Kb PDF View/Open None
zapletal_2022_vp.pdf 131.3Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account