Analýza konkurenceschopnosti vybrané společnosti

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza konkurenceschopnosti vybrané společnosti

Show simple item record

dc.contributor.advisor Papadaki, Šárka
dc.contributor.author Motalová, Sára
dc.date.accessioned 2024-07-23T13:16:46Z
dc.date.available 2024-07-23T13:16:46Z
dc.date.issued 2024-02-01
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/56320
dc.description.abstract Tato bakalářská práce se zaměřuje na analýzu konkurenceschopnosti společnosti Koncepty Bistro & Bar. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí. První část stanoví teoretický základ pro marketing služeb, marketingové prostředí a marketingový mix. Následně se zabývá různými strategiemi, které mohou restaurace využít k získání konkurenční výhody. Druhá část se zaměřuje konkrétně na Koncepty Bistro & Bar. Prostřednictvím analýzy vnitřního a vnějšího prostředí práce zjišťuje pozici Koncepty na trhu, hodnotí jeho konkurenceschopnost, a nakonec formuluje konkrétní doporučení pro zlepšení.
dc.format 46s. (83 084 znaků)
dc.language.iso en
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject konkurence cs
dc.subject konkurenceschopnost cs
dc.subject pohostinství cs
dc.subject SWOT analýza cs
dc.subject PEST analýza cs
dc.subject Porterův model pěti konkurenčních sil cs
dc.subject benchmarking IFE a EFE matice cs
dc.subject IE matice cs
dc.subject Competition en
dc.subject Competitiveness en
dc.subject Hospitality en
dc.subject SWOT analysis en
dc.subject PESTLE analysis en
dc.subject Porter's Model of Five Forces en
dc.subject Benchmarking en
dc.subject IFE and EFE matrices en
dc.subject IE matrix en
dc.title Analýza konkurenceschopnosti vybrané společnosti
dc.title.alternative A Competitiveness Analysis of a Selected Company
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Bejtkovský, Jiří
dc.date.accepted 2024-06-12
dc.description.abstract-translated This bachelor's thesis focuses on the competitiveness analysis of the Koncepty Bistro & Bar. The thesis is divided into two main parts. The first establishes a theoretical foundation for service marketing, the marketing environment, and the marketing mix. It then delves into various strategies restaurants can employ to gain a competitive advantage. The second section focuses specifically on Koncepty Bistro & Bar. Through an in-depth analysis of both the internal and external environment, the thesis aims to determine the company's market position, assess its competitive capabilities, and ultimately, formulate actionable recommendations for improvement.
dc.description.department Ústav moderních jazyků a literatur
dc.thesis.degree-discipline Anglický jazyk pro manažerskou praxi cs
dc.thesis.degree-discipline English for Business Administration en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Anglický jazyk pro manažerskou praxi cs
dc.thesis.degree-program English for Business Administration en
dc.identifier.stag 68470
dc.date.submitted 2024-05-06


Files in this item

Files Size Format View Description
motalová_2024_dp.pdf 3.368Mb PDF View/Open None
motalová_2024_op.doc 50.5Kb Unknown View/Open None
motalová_2024_vp.doc 69.5Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account