Dlouhodobé skladování zelené kávy

DSpace Repository

Language: English čeština 

Dlouhodobé skladování zelené kávy

Show simple item record

dc.contributor.advisor Mrkvička, Vladimír
dc.contributor.author Bouda, Lubomír
dc.date.accessioned 2010-07-16T17:08:59Z
dc.date.issued 2008-06-02
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/6098
dc.description.abstract Dlouhodobé skladování je záležitostí, která se týká každé zelené kávy. V této práci byly popsány vhodné podmínky a problémy provázející dlouhodobé skladování kávy. Velký důraz byl kladen na problém vysychání zelené kávy a nalezení cesty, jak tento hmotnostní úbytek určit. K tomu bylo využito znalostí o modelování koncentračních polí a jejich apli-kaci na daný problém. cs
dc.format 38 cs
dc.format.extent 1103663 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 02.06.2038
dc.subject zelená káva cs
dc.subject dlouhodobé skladování cs
dc.subject hmotnostní úbytek cs
dc.subject modelování koncentračních polí cs
dc.subject Green coffee en
dc.subject long time storaging en
dc.subject weight loss en
dc.subject modeling of concentration field en
dc.title Dlouhodobé skladování zelené kávy cs
dc.title.alternative Long term storaging of green coffee en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Pečivová, Pavlína
dc.date.accepted 2008-06-12
dc.date.vskp-available 2038-06-02
dc.description.abstract-translated Long term storage is an issue of green coffee generally. This thesis describes suitable con-ditions as well as difficulties that accompany long term storage. Great stress is laid on a matter of green coffee's water loss and finding a correct way to measure a weight change caused by it. For this purpose the thesis uses knowledge of concentration fields modeling and an application of them to this issue. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.rights.auth IP cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 7677
dc.date.assigned 2007-11-22
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
bouda_2008_bp.pdfBlocked 1.052Mb PDF View/Open
bouda_2008_vp.doc 33.5Kb Microsoft Word View/Open
bouda_2008_op.doc 38Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account