Technologie a suroviny pro výrobu zmrzliny neprůmyslovým způsobem

DSpace Repository

Language: English čeština 

Technologie a suroviny pro výrobu zmrzliny neprůmyslovým způsobem

Show full item record

No preview available
Title: Technologie a suroviny pro výrobu zmrzliny neprůmyslovým způsobem
Author: Pouzová, Anna
Advisor: Hrabě, Jan
Abstract: Cílem této práce je bližší seznámení s neprůmyslovou výrobou zmrzlin a jejich specifik, jimiž se odlišuje od výroby průmyslové. Je určena především pro vytvoření představy o parametrech, dle kterých se zmrzliny člení a základních složkách, které tvoří charakteristickou strukturu výrobku. Následuje výčet používaných surovin a popis jednotlivých fázích výroby až po konečnou cestu ke spotřebiteli.
URI: http://hdl.handle.net/10563/6387
Date: 2008-06-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 7926


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
pouzová_2008_bp.pdf 7.912Mb PDF View/Open
pouzová_2008_vp.doc 44Kb Microsoft Word View/Open
pouzová_2008_op.doc 46Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account