Stanovení volných aminokyselin

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Stanovení volných aminokyselin

Show full item record

No preview available
Title: Stanovení volných aminokyselin
Author: Ivičičová, Barbora
Advisor: Buňka, František
Abstract: Bakalářská práce se zabývá stanovením volných aminokyselin v rostlinných a živočišných materiálech. V práci je popsána charakteristika aminokyselin a bílkovin, význam stanovení volných aminokyselin v potravinách a metody stanovení volných aminokyselin včetně ně-kterých extrakčních procesů. Na závěr této práce je navržena vhodná metoda jejich stano-vení na Ústavu potravinářského inženýrství Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně.
URI: http://hdl.handle.net/10563/6622
Date: 2008-08-29
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: D 7694


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
ivičičová_2008_bp.pdf 481.5Kb PDF View/Open
ivičičová_2008_vp.doc 41Kb Microsoft Word View/Open
ivičičová_2008_op.doc 46Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account