Antimikrobiální účinky vybraných rostlinných extraktů

DSpace Repository

Language: English čeština 

Antimikrobiální účinky vybraných rostlinných extraktů

Show full item record

No preview available
Title: Antimikrobiální účinky vybraných rostlinných extraktů
Author: Maňásková, Petra
Advisor: Lukášková, Eva
Abstract: Cílem diplomové práce je analyzovat možné antimikrobiální účinky vybraných rostlinných extraktů. Součástí práce je literární rešerše, která je zaměřena na charakteristiku použitých rostlin, mikroorganismů a dále pojednává o výzkumech založených na antioxidační aktivitě rostlinných výtažků. Praktická část diplomové práce se zabývá antimikrobiálními účinky vybraných rostlinných extraktů o dané koncentraci (ve vodě a s lihem) na různé druhy mikroorganismů. Výsledky jsou statisticky zpracovány.
URI: http://hdl.handle.net/10563/6693
Date: 2008-05-16
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A 8060


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
maňásková_2008_dp.pdf 1.267Mb PDF View/Open
maňásková_2008_vp.doc 48.5Kb Microsoft Word View/Open
maňásková_2008_op.doc 43Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account